Forsiden Kommende aktiviteter Om Dansk-Estisk Selskab Bliv medlem af Dansk-Estisk Selskab DES-Nyt Afholdte arrangementer DES-scrapbog Kontakt, bestyrelse og vedtægter

Om Dansk-Estisk Selskab


Dansk-Estisk Selskab

Dansk-Estisk Selskab er stiftet i september 1990 med henblik på at understøtte og fremme initiativer, som bidrager til venskab og samarbejde mellem Danmark og Estland.

I løbet af årene har vi haft indsamling af materialer til hospitaler og tandlægeklinikker, projekter til udvikling af sundhedssektorens læreplaner og til støtte for gadebørn i Tallinn. Vi har afholdt en række historiske konferencer om Danmarks og Estlands fælles historie. Vi afholder løbende medlemsmøder, der omhandler mange forskellige sider af samarbejdet mellem Danmark og Estland: erhvervsliv, forsvars- og sikkerhedspolitik, flygtninge fra anden verdenskrig - for bare at nævne nogle få. Siden begyndelsen har vi udgivet et tidsskrift, DES-Nyt, om samarbejdet mellem Danmark og Estland, både vores eget, men især det der foregår uden for vores regi mellem mennesker, virksomheder, offentlige myndigheder og vores regeringer.

Formanden for Dansk-Estisk Selskab greve Ulrich Holstein-Holsteinborg ved mindestenen i Tallin, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219.